Kwaliteit

De hoogste kwaliteit en het meest actuele assortiment vindt u bij BandenServiceMateriaal voor de beste prijzen. Ons assortiment wordt branche breed ingezet in zowel de BeNeLux als de rest van de wereld en voldoet om toegepast te worden onder alle omstandigheden. Op ons complete assortiment is fabrieksgarantie van toepassing. Mocht u vragen, verbeterpunten of suggesties hebben kunt u per mail contact opnemen met info@bandenservicemateriaal.nl

Specialisme

Door onze ruime ervaring en team van specialisten kunnen wij u persoonlijk adviseren op het gebied van bandenservicemateriaal. Wij weten wat er speelt in onze branche en delen dit graag met u. Heeft u vragen over bandenservicemateriaal, TPMS, bandenreparatie en balanceertechniek? Stel ze gerust via info@bandenservicemateriaal.nl . Een van onze specialisten pakt dit zo spoedig mogelijk voor u op.

Assortiment

Als professioneel bandenspecialist zorgt u voor een goede montage en regelmatig onderhoud. De beste materialen leveren wij. BandenServiceMateriaal heeft een uitgebreid assortiment van ruim 5.000 producten. Alles wat nodig is voor een optimale bandenreparatie. Materialen en gereedschap voor alle soorten banden en wielen hebben wij standaard op voorraad en worden razendsnel binnen 24 uur geleverd in heel Nederland. Ons motto luidt: BandenServiceMateriaal, alles voor banden en wielen.